Resultats
15 setembre 2023

Més de 3’5 milions d’euros per al comerç de la província d’Alacant

Resultados Next Generation EU

Compartim els resultats obtinguts pels nostres clients en l’última convocatòria de ‘Ajudes per al suport a mercats, zones urbanes comercials, comerç no sedentari i canals curts de comercialització’ del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme. Aquesta convocatòria s’emmarca dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern d’Espanya i, per tant, en els fons Next Generation EU.

En aquesta ocasió, Crea360 ha assessorat i treballat en els projectes presentats pels ajuntaments de Sant Joan d’Alacant i Almoradí, únics beneficiaris de la província d’Alacant en aquesta convocatòria, atraient fins a la província un total de 3.576.198,02 euros. Tots dos projectes permetran l’impuls, la modernització i el desenvolupament sostenible del teixit comercial local i industrial.

Aquests assoliments són el resultat de l’estreta col·laboració amb els ajuntaments i altres actors dels ecosistemes locals, i reflecteixen el nostre compromís amb el desenvolupament econòmic i social de la província d’Alacant.

Per part nostra, esperem continuar contribuint al creixement de les nostres comunitats locals.
SUSCRÍBETE A NUESTRA NEWSLETTER

Nombre

Apellidos

Email