FONS EUROPEUS

PLANIFICACIÓ ESTRATÈGICA

Planificació

Captació

Gestió

Crea360
Nosaltres

Som una consultora especialitzada en planificació estratègica i captació de fons europeus. La nostra missió és ajudar administracions públiques i organitzacions a accedir a oportunitats de finançament i a desenvolupar estratègies efectives per a l’èxit i el creixement. Descobreix com els nostres serveis poden marcar la diferència en el teu camí cap a l’èxit.

La nostra missió

En Crea360 volem ser el catalitzador de l’èxit per a administracions públiques i organitzacions, guiant-les cap a la planificació estratègica i l’obtenció de fons europeus de manera efectiva i sostenible. Ens comprometem a impulsar el desenvolupament local, regional i europeu a través d’assessorament especialitzat i solucions innovadores. Amb un enfocament en la inclusió social, la igualtat d’oportunitats i la promoció de valors ètics, treballem incansablement per a transformar idees en projectes reeixits que contribuïsquen al progrés i el benestar de les comunitats amb les quals col·laborem.

Serveis
287
Projectes
30
Països
25M
Euros gestionats
Per què nosaltres?
Innovació

En Crea360, ens enorgulleix la nostra capacitat d’innovar i trobar solucions creatives i efectives per als problemes més complexos.

transparencia
Flexibilitat

Som una consultora flexible i adaptable, capaç d’ajustar-nos a les necessitats específiques dels nostres clients i d’oferir solucions a mesura.

especialistas
Col·laboració
En Crea360 creiem en el poder de la col·laboració i treballem de manera pròxima i col·laborativa amb els nostres clients per a garantir l’èxit dels seus projectes.
resultados
Resultats

El nostre enfocament en el resultat ens permet garantir que els projectes que dissenyem i executem siguen efectius i contribuïsquen al desenvolupament i al benestar dels ciutadans.

Actualidad
Han confiat en nosaltres

Els i les nostres expertes han treballat per a institucions locals, nacionals i internacionals.

Escudo Amarante - Portugal
Logo Diputación de Alicante
Escudo Ajuntament de Mislata
Logo Dublin City
Logo UNED
Logo EUROALTEASUSCRÍBETE A NUESTRA NEWSLETTER

Nombre

Apellidos

Email