Crea360
31 agost 2023

Crea360 en la Urbact University de Malmö

Crea360 en la Urbact University de Malmö

Entre els dies 28 i 30 d’agost, es va celebrar la destacada Urbact University a la ciutat de Malmö, Suècia, on experts i professionals de diverses ciutats europees es van reunir per a explorar les valuoses oportunitats que ofereix la metodologia Urbact per a l’elaboració de Plans d’Acció Integrats.

La presència d’Alberto Lorente i Jordi Ortiz, tècnics de Crea360, en aquest esdeveniment ressalta el compromís de la consultora amb la innovació i el desenvolupament sostenible en l’àmbit urbà. URBACT, un programa europeu de cooperació territorial, ha sigut el vehicle a través del qual Crea360 ha establit connexions significatives i ha forjat col·laboracions valuoses per a abordar desafiaments urbans compartits i trobar solucions creatives.

La metodologia de URBACT es basa en la participació activa, la transferència de bones pràctiques i anàlisis exhaustives, la qual cosa permet a les ciutats unir els seus esforços per a transformar Europa des del seu nucli urbà. Durant la nova edició del programa, llançada al juny, l’equip de Crea360 ha dissenyat amb èxit el projecte d’una de les xarxes guanyadores, #Econnecting, la qual és liderada per Unione della Romagna Faentina. Però això és només un aspecte de la contribució de Crea360, ja que també figura com a soci en altres 5 xarxes beneficiàries. Aquest assoliment desperta un entusiasme palpable mentre ens embarquem en la fase d’execució, compromesos a brindar suport continu a les ciutats sòcies en el desenvolupament dels seus projectes al llarg dels pròxims dos anys.

El compromís de Crea360 cap a la construcció de ciutats més innovadores, sostenibles i connectades es manté ferma. Amb aquesta recent participació en la Urbact University, Crea360 reafirma el seu paper com a actor clau en la configuració d’un futur urbà més prometedor.

 
SUSCRÍBETE A NUESTRA NEWSLETTER

Nombre

Apellidos

Email