Presentació de la mesura de l'impacte de la RSC de la seu universitària a Cocentaina

By in
55

El divendres dia 3 de juliol la seu universitària de Cocentaina presentava els cursos d’estiu  i els resultats de la mesura de l’impacte de la responsabilitat social corporativa (RSC) de la seu de Cocentaina.

L’acte es realitzava a la sala daurada del palau comtal amb la presencia de Dr En  Carles Cortés, Vicerrector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Dr En Juan Llopis Vicerrector de relacions internacionals i Dr En José Lluis Todolí Torro director de la seu universitària de Cocentaina. A més en representació de l’ajuntament de Cocentaina l’alcaldesa Na Mireia Estepa i Na Mariona Carbonell

Dins de l’acte hi va haver temps per a presentar la mesura de l’impacte de la RSC de la UA al poble de Cocentaina, en el que Joaquín Palací, director de idees de CREA360, va exposar els resultat  d’ aquest informe científic de la firma contestana. Aquesta empresa contestana a desenvolupat un mètode científic-matemàtic capaç de quantificar l’impacte de la RSC amb l’objectiu de detectar febleses o fortaleses per poder continuar millorant les accions en matèria de responsabilitat social corporativa de la seu universitària.

L’informe que va tindre molt bona acollida, ha sigut reconegut per les autoritats universitàries com breu, científic i útil i la seua lectura molt recomanable tant per a les autoritats locals com per a la societat contestana y de la comarca.

Y es que aquest es una de les primeres accions de la seu entorn a la regeneració que esta impulsant-se des de la universitat per convertir a la seu universitària de Cocentaina en un element dinamitzador de la societat on, empreses, comerços, polítics, industries troben resposta a les seues inquietuds tant formatives, cultural y en matèria de responsabilitat social corporativa.

seu

54321
(0 votes. Average 0 of 5)